2011. február 20., vasárnap

Első alkalom

Egy életen át elkísérő élmény. Igenis számít ki az első. Én amondó vagyok, hogy csak és kizárólag akkor menj bele valakivel az első alkalomba, ha úgy érzed, hogy 20 év múlva biztos nem fogod bánni. Hogy amikor a gyereked kérdezni, Neked milyen volt az első ne kelljen hazudnod, ne érezd magad könnyűnek, ne szégyelld elmondani az igazi történetet. Egyáltalán nem mondom, hogy várj az esküvőig, sőt! De az első alkalom ne egy egyéjszakás kaland legyen részegen, vagy ne azért, mert a fiúd 2 hónap után már nem tudja a dákóját a gatyájában tartani, hanem azért szeretkezz a pároddal, mert Te is kívánod és szereted őt és van közös történetetek. Még ha tudod is, hogy valószínű, hogy szakítani fogtok egyszer, de ha igazán szeretitek egymást, akkor nem lesz szégyelni valótok.

Ha eljön az idő, nem szabad kapkodni. Fontos, hogy ne stresszeljetek, mert a lány ha izgul túl szűk lesz, fájni fog neki, ha a fiú stresszel nem lesz merevedése, ami teljesen normális, de frusztrációt okozhat. Számomra legszebb megoldást fogom leírni:
Megfelelő helyet keressetek, ahol senki sem zavarhat. Rakjatok fel valami szép, közösen választott zenét, kezdjétek egy kis lassúzással, hisz nem hajt a tatár senkit sem. Az előjáték fontos része az egymás levetkőztetése. Első alkalommal szerintem nem jó ötlet vadulni, csak lassan és nyugodtan. Meztelenül masszírozhatjátok egymást, ismerkedhettek egymás nemiszervével, játszhattok, de fontos, hogy vigyázzatok hogy ne érjenek össze. És lányok: olyan nincs, hogy véletlen hatol be a srác, ha csak petting van megbeszélve, csak arra játszik, hogy akkor hagyni fogjátok és randierőszaknak számít. Van párom és olyan nincs ilyenkor, hogy véletlen. Ha óvszerrel védekeztek és nem tablettával, akkor míg a fiú felteszi az óvszert, a lány simogassa közben, üljön mögé terpeszben és ölelje a fiút, simuljon hozzá, puszilja. Fontos beépíteni az előjátékba az óvszer felhelyezését. Az a fiú, aki nem hajlandó óvszert felvenni, nem szeret téged, ez tény. A kifogások, csak mentegetőzések, mert igen, jobb nekik a szex nélküle, de ha terhes leszel, akkor ők leléphetnek, 18 éves korukig nem vonhatóak felelősségre, a szülei nem vonhatóak felelősségre, míg nem dolgozik a srác, nem kötelezhető gyerektartásra sem. Szóval nem a fiú, hanem a lány felelőssége ilyen szempontból a védekezés, hogy vagy tablettát vegyen be, vagy kötelezze a fiút az óvszerre, ha az magától nem teszi meg. Ha már egyszer fent az óvszer, fontos, hogy minél többet csókolózzatok, öleljétek egymást, szeretgessétek egymást, hiszen ezért szeretkezés.

Első alkalom után fájhat a járás a lánynak a szűzhártya miatt, kisebb nagyobb vérzés is előfordulhat, helyezzetek a lány alá nyugodtan törülközőt, vagy valamit.

Anális szex

A pornók nézése igencsak félrevezető. Tudjátok a legtöbb pornót többször felveszik és összevágják. A férfiak elméletileg nem használnak gyógyszert, a nők viszont annál inkább. Izomlazítót. Mind a vaginára és az análisra is. Nincs az a nő aki annyi szexet bírna vaginálisan akár, nemhogy análisan, amennyit ők tesznek. A legtöbb tinédzser rohan a nőgyógyászhoz, akinek mellesleg semmi köze az anális szexhez, miután szétszakadtak, mert ugye a pornóban olyan egyszerűnek tűnt és így nincs esély terhességre. Nos ha nem mentek szexshopba izomlazítóért: fontos tudni, hogy a végbél nem erre van kitalálva, veszélyes mind a két félnek, ha a fiú nem használ óvszert neki is, ha igen, de a lány horzsolódik belül, akkor komoly fertőzést kaphat el. De ha ezek ellenére emellett döntetek, akkor: óvszer vagy sem, használjatok síkosítót, vazelint vagy a boltban kaphatót. Olaj alapút ne használjatok óvszerrel, mert roncsolhatja. Behatolás előtt vazelines ujjal, először eggyel, majd két ujjal ujjazza meg a fiú a lány, vagy fiút, hogy táguljon a végbélnyilása. Ha kakis lesz a keze, Ti akartátok, elvégre is az székelésre van. Tágítás után óvatosnak kell lennie a fiúnak, csak és kizárólag akkor menj bele, ha a fiúban 100%-osan megbízol. Ha kicsit is önző, nagyon tud fájni, persze csak ismerősök élményeiből mondom, de tudom, hogy igazat mondanak. Ha ezeket a lépéseket betartjátok, akkor elméletileg nem lesz baj, senkivel. Én nem javaslom ezt a közösülési módot, ahogy a nőgyógyászok sem, de a ti döntésetek.

Védekezés

Kezdőként két opció volt, ami a legnagyobb biztonságot adja a terhesség ellen: fogamzásgátló és óvszer. Fogamzásgátlót csak és kizárólag vérvétel után engedjétek felírni, mert egy ismerősöm barátnője abba halt bele, hogy az orvos lusta volt, a lány véralvadása nem volt okés, nem szedhetett volna gyógyszert, trombózist kapott. 14 év alatt az orvos köteles feljelenteni azt, akivel szexuális kapcsolatba lépsz, mivel bűntény. Igen, tudom hormonok tombolnak, mindenki csinálja és késztetést érzel, hogy Te is, és nem akarod hinni, hogy csak hülyít a srác, pedig az esetek nagy részében igen, csak kihasznál a fiú és csak a szex kell. SOHA ne feküdj le senkivel, ha nem vagy 100% biztos, hogy szeretnéd, és TE szeretnéd, magadért és nem azért, hogy ne hagyjon el. 18 év alatt pedig a szülők jelenthetik fel a nagykorú partnert.

A legtöbb tévhit terhességgel kapcsolatban:
1. Az az átlátszó trutyi, ami kijön a srácból, az az előváladék/előfolyadék. Elsődleges célja a sperma útjának fertőtlenítése, a hüvely nedvesítése az aktushoz, DE! tartalmazhat spermát, egy év alatt 100 olyan nőből, aki megszakítással szexel 45 lesz terhes, szóval az nem védekezés. Akik nem védekeznek ott 55 nő esik a teherbe.
2. Első alkalommal is tökéletesen alkalmas vagy a teherbe esésbe, semmivel sem kisebb az esélye mint máskor.
3. Ha óvszert húztok fel és a fiú keze előváladékos, előtte mosson kezet, ne érjen olyan kézzel az óvszerhez.
4. Ne használjatok kínai online rendelt óvszert, könnyebben szakad el.
5. Menstruáció alatt nemcsak vertőzésveszélyes a lány számára akár az óvszeres szex, de tökéletesen alkalmas a fogamzásra, lehetsz terhes ilyenkor is.
6. Nincs olyan pozíció, ahol csökken a teherbe esés esélye.
7. Vízben való szex nem védekezés, egyáltalán.
8. Ha úgy szexeltek, hogy sikerül a szűzhártyát megkímélni, de sperma jut a hüvelybe, lehetsz terhes. A szűzhártya megléte nem fogamzásgátlás.

Mi van ha már túl késő?
1. Nos először is, ha hülyék voltatok és nem védekeztetek, vagy pechesek és kiszakadt a gumi, akkor másnap irány a nődoki és ő ad egy eseményi utáni tablettát. Nem 100%-os és minél többször alkalmazod annál kevésbé hatékony, szóval egynél többször ne kerüljön rá alkalom. Nagyon magas hormonnal bombázza a tested, a működési elv nem az, hogy elvetélsz, hanem megakadályozza magát a fogamzást, ha vallásos vagy és az abortuszt gyilkosságnak tartod, ez nem számít annak. 72 órátok van beszerezni a tablettát, minél tovább vársz, annál kevesebb az esélye, hogy hat. Hormontartalma miatt kisebb terhességi hormoningadozáson fogsz átesni, kedélyváltozások, feszülő mell...stb.
2. 14 év alatt először is az orvosod tuti rendőrségi eljárást indít. Abortuszra nem kényszeríthet senki, ekkor sem, de a szüleid nem kötelesek vállalni a babát, szóval míg nem vagy 18 éves, addig a szüleid a gyámok, ha vállalják, ha nem, akkor állami gondozásba kerül a baba, kereset nélkül nem tarthatod meg.

Ha már tuti terhes vagy:
1. abortusz
2. gyerek megtartása: megtartod, mint felneveled, vagy örökbe adod. Sajnos nem tudom pontosan hogy megy a folyamat, de a családsegítőnél tuti tudnak segíteni.

Kezdetnek

A gyakorikerdesek.hu oldalt olvasgattam és megdöbbentem mennyire hiányában vannak az alapvető tudásnak a fiatalok. És oh, bárcsak mondhatnám, hogy csak a 10-14 évesek, akik sajnálatosan már szexelnek ilyen tudatlanok, de még 20 évesektől is olvasok olyan kérdést, hogy Te jó ég. Szóval ha hiányoztál amikor tartották az órát, vagy csak semmi értelme nem volt, mint ahogy nálunk sem 13 éves koromban, mármint most komolyan, az egész értelme kb. az volt, hogy nem ciki betétet venni, ha egy fiú osztálytárs jelen van. Nos ez 10 éve volt, akkor még a gyerekek 90%-a várt 16 éves korukig, 60%-uk 18 éves korukig. Más idők voltak az biztos. 14 évesen nem a tuti gimit, meg a Gossip Girls-t néztük, hanem Clarissát, Sabrina a tinédzser boszorkányt és társaikat. De most tényleg: 22 éves koromban újranézve a Sabrinát, még az esküvője napján sem kerül szóba sem a szex. Dawson és a haverok? szintén, kb 18 évesen veszítik el a szüzességüket. És ha most felmész a gyakorikérdésekre, nos a 12-13 éves lányok cikinek érzik, ha szüzek, cikinek érzik ha egy hónap után nem fekszenek le a 19 éves pasijukkal, mert az éppen most fog megváltozni és nagyon komoly lesz és nagyon szerelmesek és félnek, hogy a fiú el fogja hagyni őket. És igenis jobbnak tartom az én gyerekkorom, amikor 13 évesen sokkoló volt, ha valaki már nem volt szűz, és anyukám háztartásbeli volt és ha rossz napom volt, hazajöttem azonnal itt volt és senki nem szólta le azért, mert nem a karrier volt neki az első és még ki lehetett jönni egy fizetésből.

Ami a legszomorúbb, hogy az iskolák nem veszik észre, hogy gyorsul a világ, hogy a lányok 12 évesen 16nak néznek ki, és az idős fiúk kihasználják őket, és eszük ágában sincs korszerűsíteni a felvilágosítást, hanem ugyanazt az idióta videót játszák le, azt is elkésve, 8. osztályba, amikor a lányok felének terhességi frászban is volt már része. A blogom célja az lenne, hogy az eltévedt lányokat segítsem tájékozódni. Mivel az anyukájuknak nincs elég idejük odafigyelni, eszük ágába sincs 12 éves lányukat felvilágosítani.

Akartok egy vicces dolgot így a kezdetben hallani? Anyukám érdekes személy, összetett. 9 évesen kaptam az első komoly felvilágosításomat, még csak az alap szexről volt szó, védekezésről és a menstruációról. A vicces dolog, hogy az ellentmondásossága ellenére, ezek a felvilágosítások a frászt hozták rám. Mondhatjátok, hogy lelkileg sérült lettem az elhamarkodottságtól, de tény, hogy eszem ágába sem volt érettségi előtt szexuális életet élni, hormonoknak kitenni a szervezetem egy fiú miatt. Időközben fejlődtek a gyógyszerek, meg ilyenek. De szerencsére a nevelés eredményeként már 4 és fél éve vagyok életem párjával, csak vele volt szexuális élményem, és az valami csodálatos volt, az első alkalom és el sem tudom képzelni, hogy azok a lányok milyen rettegve állhatnak az első szexhez, tudatlanságban. Még a lelkük és a testük sincs rá kész. Nem ítélkezek itt, de azt kijelentem, hogy részemről nem támogatom a 16 év alatti szexuális kapcsolatokat, de legalább tudják mit csinálnak.