2011. február 20., vasárnap

Első alkalom

Egy életen át elkísérő élmény. Igenis számít ki az első. Én amondó vagyok, hogy csak és kizárólag akkor menj bele valakivel az első alkalomba, ha úgy érzed, hogy 20 év múlva biztos nem fogod bánni. Hogy amikor a gyereked kérdezni, Neked milyen volt az első ne kelljen hazudnod, ne érezd magad könnyűnek, ne szégyelld elmondani az igazi történetet. Egyáltalán nem mondom, hogy várj az esküvőig, sőt! De az első alkalom ne egy egyéjszakás kaland legyen részegen, vagy ne azért, mert a fiúd 2 hónap után már nem tudja a dákóját a gatyájában tartani, hanem azért szeretkezz a pároddal, mert Te is kívánod és szereted őt és van közös történetetek. Még ha tudod is, hogy valószínű, hogy szakítani fogtok egyszer, de ha igazán szeretitek egymást, akkor nem lesz szégyelni valótok.

Ha eljön az idő, nem szabad kapkodni. Fontos, hogy ne stresszeljetek, mert a lány ha izgul túl szűk lesz, fájni fog neki, ha a fiú stresszel nem lesz merevedése, ami teljesen normális, de frusztrációt okozhat. Számomra legszebb megoldást fogom leírni:
Megfelelő helyet keressetek, ahol senki sem zavarhat. Rakjatok fel valami szép, közösen választott zenét, kezdjétek egy kis lassúzással, hisz nem hajt a tatár senkit sem. Az előjáték fontos része az egymás levetkőztetése. Első alkalommal szerintem nem jó ötlet vadulni, csak lassan és nyugodtan. Meztelenül masszírozhatjátok egymást, ismerkedhettek egymás nemiszervével, játszhattok, de fontos, hogy vigyázzatok hogy ne érjenek össze. És lányok: olyan nincs, hogy véletlen hatol be a srác, ha csak petting van megbeszélve, csak arra játszik, hogy akkor hagyni fogjátok és randierőszaknak számít. Van párom és olyan nincs ilyenkor, hogy véletlen. Ha óvszerrel védekeztek és nem tablettával, akkor míg a fiú felteszi az óvszert, a lány simogassa közben, üljön mögé terpeszben és ölelje a fiút, simuljon hozzá, puszilja. Fontos beépíteni az előjátékba az óvszer felhelyezését. Az a fiú, aki nem hajlandó óvszert felvenni, nem szeret téged, ez tény. A kifogások, csak mentegetőzések, mert igen, jobb nekik a szex nélküle, de ha terhes leszel, akkor ők leléphetnek, 18 éves korukig nem vonhatóak felelősségre, a szülei nem vonhatóak felelősségre, míg nem dolgozik a srác, nem kötelezhető gyerektartásra sem. Szóval nem a fiú, hanem a lány felelőssége ilyen szempontból a védekezés, hogy vagy tablettát vegyen be, vagy kötelezze a fiút az óvszerre, ha az magától nem teszi meg. Ha már egyszer fent az óvszer, fontos, hogy minél többet csókolózzatok, öleljétek egymást, szeretgessétek egymást, hiszen ezért szeretkezés.

Első alkalom után fájhat a járás a lánynak a szűzhártya miatt, kisebb nagyobb vérzés is előfordulhat, helyezzetek a lány alá nyugodtan törülközőt, vagy valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése